Matteappen som gör lärandet roligt

Prova på Zcooly

Matteapp som följer läroplanen

Zcooly är skapat för att barn ska lära sig samtidigt som de har kul.

Därför har vi samlat över 300 spelövningar med fokus på matematik i en app för barn 5-12 år.

Lärande spel för alla barn

Appen som gör matte roligt

Lemurer i rymden, post-fåret Kenny och pruttande hamstrar. Genom att kombinera spelmekanik med pedagogik gör Zcooly lärandet kul!

Vad händer i spelet?

Det första ditt barn får göra när ni börjar spela Zcooly är att skapa sin helt egna avatar. Sen åker avataren på en flotte till ön Sasmandu, där ni träffar rymdhamstern Pi som hjälper ditt barn att hitta runt på ön!

Du som förälder väljer vilken nivå ditt barn ska börja räkna på baserat på barnets kunskapsnivå och kan följa barnets framsteg på Föräldrasidan. Välkomna till ett matteäventyr!

Vad kostar det?

Zcooly kostar från 119 kr per månad efter din gratis provperiod och är utan bindningstid.

Läs mer om våra mattespel här.

Varför ladda ner vår matteapp?

Vår app är utvecklad tillsammans med erfarna pedagoger och innehåller olika mattespel med anpassat lärande. I Zcoolys värld kan man hjälpa Håke i kassan i Affären (dessutom behöver han hjälp att mata hamstrarna), man kan åka till spännande planeter med lemurerna, hjälpa Josanna baka tårtor och mycket mer – allt samtidigt som man lär sig addition, multiplikation, bråk med mera.

Meningsfull skärmtid

Många föräldrar oroar sig över sina barns skärmtid. Med Zcooly kan du vara säker på att barnen är i en trygg miljö och att skärmtiden blir lärande. Läs mer om meningsfull skärmtid här.

Motivation

För att undvika att motivationen minskar fortsätter spelen att utmana barnet allt eftersom kunskapen ökar. När barnet bemästrar grunderna börjar matematikspelet utmana för att sätta barnets kunskap på prov. Nya regler introduceras som barnet måste lära sig. Läs mer om våra mattespel här.

Anpassat lärande

Även om vi har åldersrekommendationer på våra spel är vi medvetna om att alla barn är olika. Vissa barn har väldigt lätt för att lära sig matematik medan andra behöver mer tid och upprepning. Våra spel är därför utvecklade för att själva anpassas till barnets kunskapsnivå för att vara tillräckligt utmanande samtidigt som de inte känns omöjliga.

Spela Zcooly och upptäck en värld av lärande!