Sommar med Zcooly

Prova gratis hela sommaren
📷 @farenius_fitness

Lärande spel som gör kunskap kul.

Zcooly gör matte kul för barn mellan 5-12 år med roliga och kluriga spel. Ladda ner Zcoolys matteapp på din mobil, surfplatta eller spela på datorn och få tillgång till mattespel med fler än 300 spelövningar.

Nu när semestern blir annorlunda vill vi bjuda på lek som passar lika bra på land, i skogen som till sjöss. Du får prova Zcooly gratis hela sommaren fram till 15 augusti, därefter kostar Zcooly 99 kr i månaden för hela familjen. Ingen bindningstid.

Kliv in en värld av lärande full med spännande karaktärer att lära känna och roliga platser att besöka.

Varför spela Zcooly?


👉 Vi gör matte kul

👩‍🏫 Spel skapat av erfarna pedagoger

🐸 Lärande som anpassas efter varje barn

Scrolla vidare för att läsa mer om våra spel!
För barn 5-10 år

Hjälp Håke att räkna i kassan, sortera hyllorna och annat skoj i Affären.

Håke håller på att förbereda sitt födelsedagskalas och behöver din hjälp för att ta hand om sin affär. Här räknar du matematik genom att sälja varor, sortera varor på hyllan och pussla pusselbitar på rätt plats.

Lärande innehåll med fokus på matte:

Dubbelt/hälften, jämna/udda, mönster, ordna tal, talgrannar, talkamrater och taluppfattning.

Sommar, sol… och skärm?

Många föräldrar känner dåligt samvete om barnen sitter framför en skärm under semestern. Så behöver det inte vara! Så hur ska man tänka med skärmtid under sommaren?

Våra bästa tips:

📱 Gör skärmtiden meningsfull! Låt skärmtiden vara kul men samtidigt lärande.

Läs mer om meningsfull skärmtid här.

👨‍👧 Blanda fysisk och digital lek. Stillasittande över lång tid är inte bra för någon, därför är det bra att du som förälder ibland skiftar fokus mot lärande fysisk lek också!

Tips på fysisk lek hittar du här.

Bara under sommaren i Zcooly!

För att göra det extra roligt att spela under sommaren har vi skapat sommarkläder och prylar till barnens avatar. Kolla in nya uppdateringen av appen under sommaren!

Vill återigen tacka för att ni underlättar min vardag & även fått min äldsta son intresserad av att plugga med hjälp av er app.

Han har de tufft i skolan & är mitt upp i sin utredning så allt med skola & plugg är pest för honom, men med er app har han fått upp ögonen & tycker att de är roligt.
Author

Melissa,

Trebarnsmamma